UTA plânge fără motiv! Gloria are probe video că ea a fost dezavantajată, nu „bătrâna doamnă”! (VIDEO)

Oficialii arădeni au fost foarte vehemenți împotriva arbitrajului de la partida UTA – Gloria, din etapa a 7-a a Ligii a doua. Trică și ai lui au susținut sus și tare că au fost dezavantajați în acest meci, cel puțin la două faze importante. Una în care gazdele au introdus mingea în poartă după un corner, dar golul le-a fost anulat pe motiv de ofsaid și cealalaltă în care Stancu face o deposedare în propriul careu, iar arbitrul nu dictează 11 metri, ci lasă jocul să continue.

Există însă imagini filmate de la acest joc care arată că arbitrul Alin Roșu din Timișoara a procedat corect în ambele faze. La prima situație incriminată, ultimul jucător care atinge mingea e în postură evidentă de ofsaid, iar la Stancu se vede că a fost vorba despre o deposedare corectă prin alunecare.

Ba mai mult, există o fază la care bistrițenii sunt cei care se pot considera dezavantajați. Ea s-a petrecut la 1-0, după ratarea lui Curtuiuș de la 11 metri. Același jucător bistrițean e faultat în careu de portarul Horvath, însă arbitrul nu mai acordă și cel de-al doilea penalty pentru bistrițeni.

"Foarte mulți vorbesc și fac atâta tam-tam fără să înțeleagă ce s-a întâmplat de fapt pe teren. Trică se tot plânge peste tot că a fost dezavantajat de arbitraj, denaturând adevărul. Până la urmă, noi am fost cei care trebuia să ne plângem de arbitraj, pentru că nu am primit un 11 metri. Dar mie nu-mi place să vorbesc despre arbitraj și nici nu prea fac acest lucru", a declarat antrenorul Gloriei, Cristian Coroian, pentru sportulbistritean.ro.

Vezi fazele mai jos, plus o fotografie care arată clar că Stancu a atacat mingea.

Adrian Linca

 | 211 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *