Unde-i adevărul? Apa-n piuă sau jurnalism de investigație? O emisiune în care moderatorul a torăit de două ori mai mult decât invitații!

Autointitulat ziarist de investigație, Cristian Berari de la AS TV a încercat să afle ”unde-i adevărul” fotbalului bistrițean și i-a chemat la o emisiune pe Florin Sângeorzan și Sergiu Costin, președintele și căpitanul echipei FC Bistrița.

Pentru iubitorii fotbalului ar fi fost un subiect interesant dacă invitații ar fi fost lăsați să și zică ceva. Enervați de verva moderatorului, care a bătut câmpii non-stop, am avut răbdarea să cronometrăm cât a vorbit Berari și cât au vorbit cei doi oameni de fotbal.

În total, cu două telefoane pe care le-a primit, Berari a vorbit 35 de minute, iar ceilalți doi la un loc au zis și ei câte ceva în doar 15 minute, din cele 50 de minute cât a durat emisiunea!

”Să mă scuze toți bișnițarii din Bistrița, dar am auzit și eu un zvon că ar fi câștigat părți din stadion o grămadă de bișnițari, de valutiști cum se cunosc ei. Sunt prieteni cu polițiștii, treaba lor. Am auzit că-i al cămătarilor (n.r stadionul). Ceva adevăr e, măcar terenul de tenis sigur e. Mă doare, ca bistrițean când aud că e al unora ca ei.”, a spus moderatorul, printre alte aberații nemăsurate.

Unul dintre momentele penibele a fost și cel în care l-a întrebat pe Sergiu Costin dacă a jucat în Liga 1 cu Oțelul, deși se știe bine că bistrițeanul nu numai că a jucat în Liga 1, dar a și câștigat campionatul din postură de căpitan, iar apoi a jucat în Liga Campionilor.

Pe final, Berari a scăpat și un porumbel, zicând că o să le dea spațiu de emisie și altora din fotbal, ”gratis”, ca și cum de data asta ar fi fost pe bani.

Total în afara subiectului, Berari a reușit o contraperformanță ieșită din comun pentru orice moderator de pe planetă: să vorbească de două ori mai mult decât amândoi invitații la un loc.

Ia priviți aici o mostră de 3 minute:


 | 257 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *