Un fotbalist de la Voința Livezile, ridicat cu mascații într-un flagrant de mită!

Mascații au ridicat ieri noapte 6 consilieri locali din Livezile, aceștia fiind reținuți pentru 24 de ore. Printre ei se află și Alin Burcutean, fotbalistul dar și conducătorul echipei de Liga a 4-a, Voința Livezile. Potrivit surselor Bistrițeanul.ro, aceștia ar fi implicați în niște probleme legate de pășuni și fonduri europene. UPDATE: Consilierii ar fi luat mită de la fratele primarului comunei Livezile, Ioan Simionca, care le-a organizat flagrantul.

Ieri noapte, mascații au descins într-un bar din localitatea Livezile, de unde ar fi ridicat 6 consilieri locali.

Aceștia au fost aduși la sediul Inspectoratului de Poliție Județean, fiind reținuți pentru 24 de ore.

Oamenii legii au informații că cei 6 ar fi implicați în niște probleme legate de pășuni și bani europeni.

Potrivit surselor noastre, problema ar pleca de la fondurile APIA pentru pășuni, fiind presiuni mari din partea consilierilor și chiar a primarului ca acești bani să fie folosiți către anumite lucrări care ar fi trebuit făcute la drumuri din comună.

UPDATE: 12.56

Se pare că Ioan Simionca – președintele Asociației Crescătorilor de Ovine din Livezile (fratele primarului Traian Simionca) le-ar fi organizat, cu ajutorul oamenilor legii, un flagrant celor șase consilieri. El le-ar fi dat câte 500 de lei celor 6 consilieri, iar imediat după ce aceștia au luat banii, au intrat mascații peste ei și i-au ridicat pentru audieri. Faptele s-ar fi petrecut, potrivit surselor noastre, într-un bar din localitate.

Sursele noastre susțin că asupra Asociației Crescătorilor de Ovine din Livezile s-ar fi făcut presiuni pentru a ceda o parte dintre fondurile primite de la APIA pentru pășuni pentru alte lucrări în comună, care în mod normal ar fi trebuit făcute de primărie.

Cei 6 consilieri reținuți fac parte din PSD și PNL, iar unul dintre consilieri ar fi și de la PDL.Printre consilierii ridicați de mascați se numără și consilierul personal al primarului.

 

UPDATE: 13.38

Reporterii Bistrițeanul.ro au încercat să-l contacteze pe primarul comunei Livezile, Traian Simionca, pentru a aduce lămuriri în acest caz, dar acesta a declarat că nu cunoaște detalii despre anchetă. Sursele noastre susțin că între primar și fratele său, denunțătorul flagrantului, ar fi de fapt o reglare de conturi în baza unor conflicte mai vechi.

Iulia Bartha – bistriteanul.ro

 

 | 412 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *