Un fost fotbalist al Gloriei a fost condamnat definitiv la închisoare cu executare pentru omor

Fostul mijlocaș Răzvan Pădurețu (35 de ani) a fost condamnat definitiv la închisoare cu executare pentru ucidere din culpă, după un accident produs în septembrie 2014.
 
Conform Cancan preluat de observatorbn.ro, fostul fotbalist a fost ridicat de polițiști din propria locuință, la finalul acestei săptămâni, după ce Curtea de Apel București a respins ca nefondat apelul făcut de Pădurețu la decizia inițială.
Campion al României în 2009, cu Unirea Urziceni, Răzvan Pădurețu a fost găsit vinovat pentru ucidere din culpă și părăsire a locului accidentului, după ce pe 28 septembrie 2014 accidentase mortal un pieton în zona Berceni.
 
Curtea de Apel a menținut decizia inițială, iar Pădurețu va sta la închisoare pentru următoarii trei ani și două luni, în timp ce familia victimei urmează să încaseze despăgubiri în valoare de 875.000 de lei, ce vor fi suportate de S.C. Carpatica Asigurări.
 
În vârstă acum de 35 de ani, Răzvan Pădurețu a început fotbalul la Dinamo, club la care a fost legitimat între 1999 și 2006, fiind însă împrumutat la mai multe echipe în această perioadă, printre care și Gloria Bistrița. În 2007 a devenit jucătorul Unirii Urziceni, unde a și câștigat titlul în Liga 1, în 2009, sub comanda lui Dan Petrescu.
 
Pădurețu a jucat la Gloria Bistrița timp de două sezoane, între anii 2005 și 2007. A marcat 5 goluri pentru echipa bistrițeană.
 | 497 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *