Un bistrițean atrage atenția loturilor naționale! Roberto Hasnăș a fost convocat la Naționala Under 17!

Juniorul Roberto Hasnăș se află în aceste zile la Mogoșoaia, convocat la lotul național de juniori sub 17 ani. Fotbalistul Gloriei participă la o acțiune de pregătire și selecție organizată de fostul jucător al generației de aur Constantin Gâlcă, antrenorul acestei selecționate. La finalul acestei acțiuni, Hasnăș va îmbrăca tricoul naționalei într-un meci cu echipa mică a Stelei, participantă în Liga Campionilor pentru tineret.

Hasnăș are 16 ani și a mai fost convocat și anul trecut, pe când antrenor era Adrian Bumbescu. El a reintrat acum în atenția lotului după un trial organizat de curânt la Cluj.

Roberto Hasnăș a sărit anul acesta de la juniorii B ai Gloriei antrenați de Titi Voica la juniorii A pregătiți de Adrian Florea și pentru câteva meciuri chiar la echipa a doua, sub comanda lui Horațiu Pârțiu. De altfel, el este cel mai tânăr debutant al Gloriei în prima Divizie, după ce în sezonul trecut a intrat într-o partidă oficială a grupării bistrițene având 15 ani, 9 luni și 21 de zile.

sportulbistritean.ro

 | 242 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *