Un aur și trei medalii de argint pentru înotătorii de la Schreiner la Cupa Bacăului

În 19-20 octombrie, la bazinul olimpic din Bacău, a avut loc Concursul Național “Cupa Bacăului” la înot, editia a 6-a.

Au participat cluburi din Bacău, Suceava, Constanța, Galați, București, Piatra Neamț. Bistrița a fost reprezentată și la această ediție de sportivii de la clubul Schreiner : Brehar Ruxandra (n. 2002), Chibulcutean Beatrice (n. 2004), Mureșan Arthur (n. 2003) și Andrian Emanuel (n. 2002).

Sportivii bistriteni au participat la toate probele categoriei lor de vârstă, obținând rezultate bune și foarte bune.

Astfel, medaliile au strălucit și la acest concurs la gâtul bistrițenilor, ei obținând un loc I și 3 locuri II. Arthur Mureșan a reusit locul I în proba de 50m liber și locul II la 50m future. Ruxandra Brehar a câștigat locul II la 100m bras și Beatrice Chibulcutean locul II la 50m liber.

 “Concursul a fost o foarte bună verificare a stadiului de pregătire a copiilor și face parte dintr-o serie de activități pe care ni le-am propus pentru a fi în formă maximă la Campionatele Naționale de Copii care se vor desfășura tot la Bacău, în noiembrie și decembrie. Mă bucură faptul că toți sportivii noștri au avut evoluții bune îmbunătățindu-și timpii anteriori. Săptămâna viitoare vom mai participa la un concurs la Târgu Mureș, unde sperăm să confirmăm din nou forma ascendentă și unde vom participa și cu copii mai mici ” ne-a declarat antrenorul Duțu Dradici.

 


 | 287 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *