Umiliți la Mediaș

– Sabău și ai lui au pierdut categoric în fața echipei lui Horoba, după o primă repriză în care n-au trecut de mijlocul terenului și o a doua în care au avut prima ocazie de-abia în minutul 80

Gloria a mai bifat un eșec jenant, 1-3 la Mediaș. Scorul nu reflectă adevărata diferență din teren, acolo unde Gaz Metan a avut câteva clase în plus față de echipa bistrițeană. Dominată la toate capitolele, așezare, ambiție, determinare, tehnică sau tactică, echipa bistrițeană și-a dat măsura puterii de-abia în minutul 80, când s-a apropiat prima dată mai periculos de poarta medieșeană. Sabău l-a menajat pe Sănmărtean, nerefăcut complet, dar l-a introdus totuși în teren pe finalul meciului, riscând o accidentare, dar forțând măcar un gol de onoare. Ceea ce s-a și întâmplat. La 0-3, preț de un sfert de oră, Sănmărtean a intrat și a făcut legea. Din gheata lui a plecat golul Gloriei, marcat cu capul de Ciucă în minutul 88. Finalul a adus o victorie meritată frumoasei echipe medieșene, care nu-și merită poziția în clasament, și o înfrângere rușinoasă Bistriței, care se târăște în liga 1 până în ultima etapă.

Fără Sănmărtean și Mărginean în ultimele două jocuri

Sabău nu va putea conta în ultimele două etape, decisive în lupta pentru evitarea retrogradării, pe doi dintre cei mai buni jucători ai săi. Radu Mărginean și Lucian Sănmărtean s-au accidentat în partida de la Mediaș, fiind forțați să joace, deși nu erau refăcuți complet după accidentări mai vechi. Dacă Mărginean a fost introdus din primul minut și scos după un sfert de oră, Sănmărtean a fost introdus inexplicabil la 3-0, când meciul era jucat.

 | 394 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On