Umilință totală pentru antrenorii bistrițeni! Un karatist din Gorj, principal la FC Bistrița!

Fotbalul bistrițean s-a dereglat de tot dacă a ajuns în situația de a apela la un tehnician de liga a 4-a din județul Gorj, care a făcut karate de performanță și n-a jucat fotbal un minut în viața lui! Acesta va fi șeful lui Sergiu Costin, fost campion național cu Oțelul Galați, cu prezențe în Liga Campionilor, antrenor secund al echipei.

Președintele Florin Sângeorzan a anunțat astăzi toată presa că l-a instalat în funcția de antrenor principal la FC Bistrița pe Dan Vasilică. Pe cine? A fost întrebarea imediată pentru șeful grupării bistrițene din Liga a treia.

”E un antrenor tânăr, care vrea să muncească, pe care l-am adus de la Internațional Bălești. Am apelat la el pentru că la noi în județ nimeni nu lucrează științific, măsurat. Și a cerut și mai puțini bani decât toți cei de pe aici”, spune Sângeorzan, care îi va asigura lui Vasilică masă și casă, plus o sumă în jur de 500 de euro pe lună.

În același timp, Dan Vasilică a dat declarații în presa locală din Gorj. ”Este o mare provocare pentru mine să fiu antrenorul Gloriei Bistrița. Nu voi avea o misiune ușoară, dar voi încerca la fel ca la Bălești să îmi fac treaba cât mai bine. Preiau o echipă care nu traversează o perioadă prea bună, sunt pe locul 12 din 15, dar nu vor fi probleme și cu siguranță vom urca”, a declarat el pentru Gorj Exclusiv, dovedind că nu știe bine unde vine și că FC Bistrița nu are nicio treabă cu Gloria Bistrița.

Dan Vasilică are centura neagră la karate dar nu a jucat niciodată fotbal de performanță. El a absolvit Școala Națională de antrenori și are licența B. Cu echipa din Gorj, Internațional Bălești, e pe locul 2 după 7 etape iar în sezonul trecut a dus-o în șaisperzecimile Cupei României.

 | 545 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *