Uite cine poate salva locul pierdut de FC Bistrița în liga a treia! Nu te-ai fi așteptat!

Odată cu retragerea echipei FC Bistrița din Liga a treia, județul Bistrița-Năsăud a pierdut singurul loc pe care îl avea în acest eșalon. Academia Gloria, care avea ca obiectiv promovarea, a pierdut pasul pentru accederea la baraj din Liga a 4-a, iar ACS Dumitra, lideră în acest moment, nu și-a arătat încă intențiile de a juca în Divizia C.

Salvarea ar putea veni de la cine nu ne-am aștepta. De la Gloria Junior, club condus de Cristi Stanciu. Acestă grupare conduce detașat în Campionatul Național de juniori iar dacă va promova în Liga Elitelor are dreptul de a participa cu o echipă direct în Liga a treia din sezonul 2017-2018.

Potrivit ROAF:  "Cluburile participante în campionatele naționale Liga 1, Liga 2-a și Liga Elitelor pot formula cerere de înscriere a unei echipe direct în Liga a 3-a, începând cu sezonul 2016-2017" cu respectarea unor condiții.

”Referitor la condițiile impuse, considerăm că, în prezent dată fiind starea generală a fotbalului românesc, le vom putea îndeplini cu ajutorul bistrițenilor care mai fac ceva pentru fotbalul din Bistrița.

Consiliul Director al Clubului a inițiat demersuri pentru: clarificările juridice necesare interpretării normelor regulamentare incidente, urmând ca în perioada următoare să obțină/să încheie actele juridice necesare realizării bugetului minim necesar participării echipei FC GLORIA JUNIOR în Liga 3-a”, scriu cei de la Gloria Junior pe pagina lor de facebook.

 | 569 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *