Ucrainienii au încercat să-i dea o țeapă de 750.000 de euro lui Pădureanu

 

 

Gloria nu se poate bucura de transferul lui Moraes în Ucraina, deoarece oficialii clubului Metalurg Donetsk întârzie să vireze banii. Pădureanu a acceptat plata în două tranșe,chiar dacă nu așa a fost înțelegerea inițială, însă ucrainienii nu se țin nici așa de cuvânt. Ba mai mult, ar fi încercat și o manevră prin care să păcălească Gloria și să obțină cartea verde, pe care bistrițenii nu o eliberează până nu văd banii în cont.
 
Metalurgiștii ar fi trimis la Bistrița prin fax un ordin de plată pe 750.000 de euro însă ar fi blocat banii la o bancă din Kiev. Șefii Gloriei au început demersurile oficiale care se impun în astfel de situații. Au trimis o adresă către club și către federația din Ucraina prin care semnalează oficial că nu au primit banii și că, într-o săptămână, vor sesiza UEFA cu privire la acest transfer. „Eu cred că nu au bani să plătească. Ce, mie nu mi s-a întâmplat de atâtea ori să mă bazez pe niște bani și să nu-i primesc, iar apoi să încurc pe alții”, spune Jean Pădureanu, care exclude varianta unei escrocherii.
 
 
O despăgubire și Moraes ar putea reveni la Bistrița
 
Regulamentele internaționale diferă de cele interne și spun că într-o astfel de situație jucătorul nu revine la clubul de la care a plecat, chiar dacă nu se plătește prețul de transfer. Cazul se judecă și vinovații vor fi buni de plată. Însă această judecată ar putea dura foarte mult și Gloria nu-și poate permite acest lucru. „Nu se știe ce se va întâmpla. Există și varianta să renegociem, să plătească niște daune pe care ni le-au produs nouă și jucătorului și să revină înapoi la Gloria”, spune Pădureanu pentru Sportul bistrițean.
 
 
A pierdut acasă cu 2-0
 
 
În prima etapă din acest an, Metalurg Donetsk a pierdut cu 2-0 acasă în fața echipei Dinamo Kiev. Golurile au fost înscrise în minutele 25 și 30. La Metalurg, Ciprian Tănasă a fost titular. Junior Moraes nu a avut drept de joc, fiindcă Gloria nu a eliberat cartea verde. A doua echipă din Donetsk ocupă locul 12 din 16 echipe.
 
 | 141 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *