Twingo Miss Sixty, 100% Twingo, 100% feminină, disponibilă și la Bistrița

Renault si Miss Sixty si-au unit fortele pentru a crea Twingo Miss Sixty, o versiune « glamour », 100% feminina, a unuia dintre cele mai bine vandute modele Renault.

Twingo Miss Sixty a fost dezvaluita in avanpremiera la Salonul Auto de la Paris, si este comercializata incepand din noiembrie 2010.

Cu peste trei milioane de vehicule vandute in intreaga lume incepand din 1993, Twingo isi continua succesul, si prezinta acum versiunea sa cea mai feminina, Twingo Miss Sixty. Moderna, unica si nonconformista, Twingo Miss Sixty nu urmeaza tendintele, ci le creeaza. Twingo Miss Sixty are stilul si impertinenta unei frantuzoaice cochete, care nu se ia (foarte) in serios si trateaza totul cu umor.

Lansata in 1991, Miss Sixty este prezenta astazi in toate capitalele lumii prin colectiile sale de prêt-à-porter si accesorii, dedicate exclusiv unei clientele feminine. Miss Sixty reprezinta sicul urban, de aceea asocierea cu Twingo este absolut fireasca. Ambele marci impartasesc aceeasi viziune ironica si impertinenta, si acelasi spirit pozitiv.

Twingo Miss Sixty: un look « glamrock »

Citadina si feminina, Twingo Miss Sixty mizeaza pe complementaritatea unui exterior glamour cu un interior rock’n’roll. Astfel, ea beneficiaza de un design specific si de echipamente create in exclusivitate pentru acest model. De la tapiterie la designul exterior, totul creeaza o ambianta feminina si un look « glam’rock ».

Seducatoare, dar si ironica, Twingo Miss Sixty isi asuma feminitatea!

 

Incepand din luna noiembrie, Renault Twingo este disponibil si in Romania, iar în Bistrița prin dealerul Automobile Service, de pe Calea Moldovei. Pentru inceput, gama Twingo va fi constituita dintr-o versiune de baza Trend, care dispune de numeroase dotari inca din serie (aer conditionat, radio CD cu MP3 player, oglinzi electrice fata, solutii de conectivitate USB, Bluetooth si diverse elemente de personalizare a design-ului), si seria limitata Twingo Miss Sixty, cu un design spectaculos, 100% feminin (stripping, carcasa oglinzilor retrovizoare, baghete laterale in ton cu caroseria, tapiterie speciala, badging Miss Sixty, volan piele). Ambele versiuni sunt comercializate cu motorizarea 1,2 16V 75 CP.

 

Produsele din gama Renault Twingo pot fi achizitionate pot fi achizitioante atat prin Programul National de stimulare a parcului auto 2010, cat si prin cel aferent anului 2011. Astfel, pretul pentru Twingo Miss Sixty este de 8.500 euro (cu TVA; ).

sportulbistritean.ro

 

 


 | 731 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *