Turneul ONSS de handbal, câștigat la pas de echipele LPS

Desfășurată vineri în sala LPS din Bistrița, în organizarea Inspectoratului Școlar Județean, competiția a avut o participare sub așteptări, doar 4 licee trimițându-și elevii să lupte pentru calificarea la faza județeană. Astfel, la băieți, Liceul cu Program Sportiv (prof. Silvian Vlad), a făcut 2 antrenamente cu public în meciurile cu Colegiul Tehnic Infoel- prof. Ionuț Rațiu (34-26) și CN Andrei Mureșanu- prof. Nicolae Grigore (26-14), Milasan și compania reușind o calificare fără emoții în faza următoare.În celălalt meci Infoel a câștigat cu 21-19 meciul contra celor de la Andrei Mureșanu, obținând astfel locul 2.

 La fete lucrurile au fost și mai clare, elevele de la LPS Bistrița – prof. Radu Moldovan, câștigând categoric cele 2 meciuri: 31-14 cu CN Liviu Rebreanu- prof. Paul Coroban și 20-5 cu CN Andrei Mureșanu- prof. Nicolae Grigore. Pe locul doi s-a clasat CN Liviu Rebreanu, 19-14 cu colegele de la CN Andrei Mureșanu.

Comisia de organizare, prin inspectorul școlar Leonida Ilieșiu și prof. Ion Aldica a premiat toate echipele participante cu diplome și le-a urat câștigătorilor mult succes la faza următoare, care se va desfășura la finalul lunii februarie.

sportulbistritean.ro
 

 | 607 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *