Turneu județean de fotbal în sală pentru juniori, la Feldru

În acest sfârșit de săptămână, Asociația Sportivă "ProSomeș" din Feldru organizează cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local, în sala de sport a comunei, o competiție fotbalistică destinată copiilor din generația 2000 și mai mici.

La evenimentul sportiv destinat juniorilor și-au anunțat participarea formațiile Junior Star Bistrița (antrenor Sergiu Mândrean), LPS Bistrița (Paul Nicolae), Olympia Beclean (Attila Csillag), Voința Livezile (Viorel Blând), Arsenal Bistrița (Marius Chira), Hebe Sângeorz-Băi (Emil Ianăș) și ProSomeș Feldru (Larion Marti). Potrivit primarului Ștefan Sîngeorzan, turneul va debuta sâmbătă, 14 ianuarie, cu începere de la ora 9.30, atunci când este programată tragerea la sorți, startul partidelor urmând a fi dat la ora 10.00.

"Vor fi două grupe de calificare, una formată din 4 echipe și cealaltă din 3. Primele două echipe din fiecare grupă se vor califica pentru semifinale. Meciurile de clasament vor avea loc duminică, 15 ianuarie, tot cu începere de la ora 10.00, copiii urmând a fi premiați de cu diplome, cupe și dulciuri cu fonduri asigurate de sponsori și bugetul local", a făcut cunoscut primarul Feldrului.

SURSA: Radu Sârbu / Mesagerul de BN

 | 361 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *