Triplă Ștețco, Lechința întoarce amicalul cu Prundu Bârgăului de la 0-1 la pauză

 

Viitorul Lechința și Heniu Prundu Bârgăului s-au întâlnit în această seară într-un meci amical ce s-a încheiat cu 3-1 pentru gazde.

Oaspeții antrenați de Dănuț Dosan, principalii favoriți la titlul județean în acest an, au condus cu 1-0 la pauză dar lechințenii preluați în această vară de Traian Ionele au întors jocul în partea secundă. Ștețco a fost eroul partidei, reușind o triplă spectaculoasă.

Am intrat mai greu în joc, dar după pauză am arătat ca o echipă serioasă, care va conta la vârful clasamentului în acest campionat. Și încă nu suntem în garnitura completă. Au lipsit Grad, Horga, Domide, Măgerușan și Hipi, jucători pe care sper să putem connta odată cu începerea campionatului", a declarat Traian ionele pentru sportulbistritean.ro

Lechința: Farcaș, Cucuiet, Moloca, Ploscar, Călin Pop, Cl. Clapa, R. Clapa, Simionca, Cilean, Boaru, Cotuț. Au mai intrat: Han, Cornel Pop, Ștețco, R. Apostolache.

Pr. Bârgăului: Avram, Cira, Muscar, Astalâș, Olteanu, Rogna, Chifa, Vaida, Vasilichi, Horga, Coste. Au mai intrat: V. Ruscău, I. Oltean, Haralambie, Matei, Gavrilescu.

sportulbistritean.ro

 | 191 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *