Trei medalii la Cupa Iași pentru sportivii de la CS ILYO!

 

Sportivii de la CS ILYO Bistrița s-au întors cu trei medalii de la Cupa Iași la Taekwondo WTF. Robert Mureșan Ștefănuți a obținut medalia de aur.

13 cluburi, cu un total de 205 sportivi, au participat la Cupa Iași la Taekwondo WTF. Bistrița a obținut trei medalii la această competiție, prin sportivii de la CS ILYO Bistrița. Robert Mureșan Ștefănuți a obținut medalia de aur, Bianca Berar a obținut o medalie de argint iar Denisa Timeea Zinveliu s-a întors acasă cu o medalie de bronz. "Sunt rezultate foarte bune la această competiție. În continuare, ne pregătim pentru Campionatul Național de poomsae și Cupa Mureș, competițiic care vor avea loc în 24 noiembrie, la Reghin", a declarat Marius Muti, instructorul Clubului Sportiv ILYO Bistrița.

Două săli noi deschise în județ. Clubul Sportiv ILYO și-a deschis două secții noi, la Coșbuc și la Telciu. Peste 40 de sportivi s-u înscris deja pentru a practica Taekwondo WTF, la cele două săli. "Îi așteptăm pe copii la antrenamente. Facem antrenamente la Coșbuc și la Telciu în zilele de luni, miercuri și vineri", spune Marius Muti. În prezent, CS ILYO are secții deschise în opt localități din județ. 

Augustin Danci

 

 | 196 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *