Tratative pentru fuziunea dintre FC Bistrița și Academia Gloria sub același stăpân! Vezi ce zic părțile!

Salvarea fotbalului bistrițean ar putea veni de la firma Comelf, una dintre societățile care a sprijinit mult vechea Glorie și care e susținătoarea Academiei de Fotbal Gloria, aflată în Liga a 4-a.

Paul Oprea (foto), director în cadrul societății și președinte al academiei de fotbal, confirmă interesul AF Gloria pentru o fuziune cu FC Bistrița și formarea, de la vară, a unei singure echipe care apoi să atace promovarea în Liga a doua.

”Suntem interesați să ne implicăm la FC Bistrița, dar în condițiile pe care le vrem noi. Încă nu pot să spun mai multe. Aștept actele pe care președintele Florin Sângeorzan le-a promis că ni le pune luni la dispoziție, plus un proiect de buget. E adevărat, există ideea formării unui singur club mai puternic, suntem de acord cu ea, dar nu în orice condiții”, a declarat Oprea pentru sportulbistritean.ro. 

De celalată parte, Florin Sâgeorzan spune că fuziunea e ca și rezolvată, că va legitima juctori noi în săptămâna care urmează și că FC Bistrița va continua în Liga a treia cu ajutorul firmei Comelf. ”Fotbalul bistrițean s-a unit. Gata, lucrurile s-au rezlvat, căutăm antrenor, jucători și sâmbătă ne prezentăm la prima etapă a returului”, a ținut să declare Florin Sângeorzan.

 | 869 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *