Topul celor mai frumoase sportive: Andreea Precup are preferințele ei! E subiectivă, ține la handbaliste!

Locul 3 și medalie de bronz în 2013, la precedentul top al celor mai frumoase sportive bistrițene, Andreea Suciu (astăzi, Precup) are toate argumentele să se pronunțe în clasamentul de anul acesta.

”Mi-este greu să fac un top al primelor 5 sportive din Bistrița. Toate fetele sunt frumoase și merită apreciate pentru realizările pe plan sportiv. Sportul te modelează ca om, și nu doar fizic, ci și psihic și emoțional. Așa că, da, sportivele, din punctul meu de vedere, sunt cele mai frumoase femei! În cazul nostru, sportivele bistrițene! Le doresc tuturor fetelor succes în tot ceea ce fac!”, spune Andreea, care între timp s-a lăsat de handbal, dar a rămas la fel de deșteaptă, de frumoasă și de devreme acasă, ca și pe vremea în care juca la CSM Bistrița.

Top 5 Andreea Precup

1.     Elisa Cadar  – handbal

2.     Denisa Dorhoi- handbal

3.     Cristiana Chirlejan – karate

4.      Andrada Maior Pasca – handbal

5.     Anca Bunea – atletism

Vă reamintim cum vom proceda! Simplu! Vom face un juriu format din 15 cunoscători ai domeniului, care vor întocmi fiecare un top 5 și vor acorda puncte în sistemul concursurilor de Formula 1: 25 de puncte pentru locul 1, 18 la locul 2, 15 pentru locul 3, 12 în dreptul locului 4 și 10 pentru locul 5. La final, vom aduna punctele și vom cunoaște ordinea primelor 10 frumuseți.


 | 1.975 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *