Tinerii bistrițeni au făcut mișcare de ziua lor

Sub motto-ul ministerului, ”De 2 ori MAI tânăr”, aproximativ 100 de tineri bistrițeni au participat la acțiunile sportive organizate în data de 2 mai, cu ocazia Zilei Tineretului. Competițiile de volei și de baschet s-au organizat pe Baza Sportivă a Colegiului Național ”Liviu Rebreanu”. Astfel, la Cupa 2 Mai la volei au participat patru echipe, competiția desfășurându-se în sistem fiecare cu fiecare. După mai multe meciuri viu disputate, câștigătoarea competiției a fost echipa UBM, formată din Gabriel Cârcu, Mihai Hrițcu și Răzvan Gălățean. Pe locul al doilea s-a clasat echipa Dinamo (Vlad Fârte, Virgil Florean, Diana Căpățână) în timp ce locul trei a fost ocupat de MIT (Tudor Costin, Iuliu Moroșan și Alex Misaraș).

Pe aceeași bază sportivă de la „Liviu Rebreanu”, dar cu un număr mai mare de participanți, s-a desfășurat Cupa Tineretului la streetball. Au fost prezente la întrecere 7 echipe de seniori și cinci echipe de copii. La copii, pe locul I s-a clasat echipa T.A.T. (Alex Parasca, Horia Toniuc și Daniel Toniuc) în timp ce The Killers (Dan Sebastian, Bogdan Șomfelean, Cristian Roth și George Șușnescu) au câștigat fără probleme competiția la seniori.

La final, câștigătorii au fost premiați cu echipamente sportive constând în treninguri, mingi, șepci, tricouri, cupe, diplome și rucsacuri. De organizare s-a ocupat, ca în fiecare an, președintele Asociației Județene Sportul pentru Toți, Sorin Costin. Competițiile au fost organizate de către Direcția Județeană de Tineret, în colaborare cu Direcția Județeana de Sport, Asociația Județeană Sportul pentru Toți. În organizare s-a implicat și managerul „Vulturilor”, Simona Birtaș, echipa de baschet oferindu-le copiilor rucsacuri. După concurs, tinerii au avut parte de recuperare prin înot și saună la Complexul Sportiv „Schreiner”.

 | 159 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On