Tinerele speranțe ale Gloriei vor avea casa lor! Educația scrie viitorul județului

Radu Moldovan, candidat pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean, are realizări și proiecte serioase și în domeniul educației:

✅ Împreună cu primarii din județul nostru am reabilitat și sunt în curs de modernizare peste 100 de școli, campusuri școlare și licee, dar și peste 60 de grădinițe.

🟣 Copiii și tinerii reprezintă viitorul nostru și ne asumăm ca în următorii ani, un număr cât de mare de unități de învățământ din Bistrița-Năsăud, să continue să fie modernizate și dotate cu tehnologie de ultimă generație.

✅ Să poată să crească, elevii au nevoie de atenție, profesori dedicați, dar și condiții bune, acolo unde locuiesc. De aici a pornit și ideea reabilitării și modernizării Internatului Școlii Profesionale Speciale “Sfânta Maria”- Bistrița, de care beneficiază 368 de copii și cadre didactice.

Un proiect amplu unde facem, de la lucrări de reabilitare și recompartimentare interioară, creând dormitoare cu grupuri sanitare proprii, până la dotarea acestora cu mobilier.

🔴⚫️ Totodată, la etajul trei al Internatului este “casa” micilor handbaliste de la #GloriaJunior, din programul avansat- axat pe performanță, inclusiv a tinerilor judecătoare din echipa a II-a #CSGloria2018BistrițaNăsăud.

🎭🎥 Un alt proiect cu ecou în viitor este deschiderea unei extensii a Universității de Artă Teatrală și Cinematografică, pentru tinerii creativi, pasionați de film și artă.

  • •• De asemenea, vom continua:
    ✅Să premiem performanța elevilor și sportivilor din județul nostru, care au obținut rezultate deosebite;
    ✅Să acordăm stimulente financiare, elevilor și cadrelor didactice din instituțiile de învățământ preuniversitar din Bistrița-Năsăud , pentru performanțele școlare obținute la etapa județeană și participarea la etapa națională a Olimpiadelor Naționale Școlare.

(Material electoral comandat de PSD BN)

 | 1.208 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *