Tibi Ușeriu a câștigat pentru a doua oară ultramaratonul Arctic 6633!

Tibi Ușeriu a reușit performanța de a câștiga pentru a doua oară competiția de la Cercul Polar, Arctic Ultra 6633, una dintre cele mai dure competiții de acest gen din lume, care îți pune la încercare rezistența fizică și psihică.

A luat startul în data de 10 martie și a avut de înfruntat condiții mai vitrege decât la ediția de anul trecut: vânt puternic și ger de până la -40 de grade!

El a ajuns acum câteva minute la Tuktoyaktuk , linia de sosire,  după ce a străbătut 566 km! În acest moment la Tuktoyaktuk este trecut de miezul nopții iar temperatura este de -36 de grade. Mai exact, conform informațiilor transmise de organziatori, Tibi a trecut linia de sosire la ora 01.25! 

Tibi a fost întâmpinat de organizatori, iar susținătorii săi din România chiar și-au dat check in la linia de sosire, în semn de susținere.

Dar victoria nu a fost ușoară. Lui Tibi i-au degerat picioarele și era cât pe ce să fie scos din cursă de către doctori, dar a ales să meargă până la capăt pe propria răspundere.
Tibi a sunat de mai multe ori acasă, la Tășuleasa Social, pe timpul cursei, relatând în ce stare se află și care sunt condițiile meteo. El a fost urmărit de sute de oameni care l-au încurajat și i-au trimis mesaje virtuale.

Puteți vedea raportul întregii curse a ui Tibi AICI! 

sursa: observatorbn.ro

 | 809 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *