Tibi Titieni, un prieten al Sportului bistrițean, e în cărți la X Factor! (Video)

Tibi Titieni, fost solist și fondator al trupei Ignition, a trecut în faza următoare la X-Factor. A cântat alături de un priten de-al său din Cluj, cu care formează trupa Căminul 16. Au mers pe Bon Jovi, dar ca să-l impresioneze pe dan Bittman au cântat și ceva din Holograf.

Dincolo de pasiunea sa pentru muzică, Tibi Titieni e și un mare suporter al sportului bistrițean și al ziarului nostru. L-am remarcat prima dată acum 8 ani, pe marginea terenului de la Liviu Rebreanu, la un meci al Gloriei 2. L-a lăsat atunci cu gura căscată pe Ioan Horoba, fostul vicepreședinte, după ce i-a răspuns acestuia la orice întrebare legată de Gloria. Avea doar 12 ani și știa pe de rost toate formațiile pe care le aliniase Gloria în Divizia A. Reporterii săptămânalului nostru i-au făcut atunci această celebră fotografie în tricoul portocaliu și i-au făcut un abonament la ziar.

Acum, la 20 de ani, Tiberiu Titieni e student la Cluj, iubește muzica, dar n-a uitat de Gloria, pe care o îndrăgește la fel de mult. Nu ratează nici un meci și e convins că echipa bistrițeană va reveni în prima ligă. La fel suntem și noi că prietenul nostru Tibi Titieni va reprezenta onorabil Bistrița și în faza următoare de la X-Factor.

sportulbistritean.ro


 | 1.205 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *