Terenurile sintetice, sănătate curată

Sportul înseamnă viață. Nu se știe cu siguranță dacă la asta s-au gândit proprietarii de baze sportive din Bistrița când le-au deschis, însă un lucru e cert: pentru bistrițeanul de rând, care evadează din viața cotidiană măcar o dată pe săptămână pe unul dintre aceste terenuri, puțină mișcare e ca un izvor de sănătate. Deși, cu timpul, aceste terenuri de agrement au devenit o afacere profitabilă și din ce în ce mai mulți oameni cu bani investesc sume importante în baze sportive, astfel de proprietăți sunt binevenite într-un oraș în care înlocuirea unei bucăți de asfalt cu una de gazon, chiar și artificial, pare o alegere bună.
Bistrița beneficiază de un număr mare de terenuri sintetice, amplasate în toate zonele orașului. În fiecare săptămână, abonații acestor terenuri, adulți, părinți chiar și oameni trecuți de prima tinerețe vin să se relaxeze și să mai scape de stresul cotidian. Pe lângă meciurile dintre diverse grupuri de prieteni, foarte des se organizează competiții între firmele locale, iar orgoliile sunt mari, se pune multă pasiune, participanții luptându-se până la ultimul fluier pentru unul din locurile fruntașe.
Cât despre prețurile de la baza sportivă „Alex” (proprietar RCB Electro 97 S.A.), „Sports Arena”, „Free Sport” sau recentul teren amplasat la Școala Generală nr.5 (proprietar Cristi Covaciu) – acestea fiind doar câteva din bazele sportive din orașul nostru – sumele diferă destul de mult. Dacă la baza sportivă „Alex” ai nevoie de 60 de lei să închiriezi terenul pentru o oră pe timp de zi, la terenul „Sports Arena” tariful este de 100 de lei pe oră, cu precizarea că totul se negociază, iar pentru abonați există și reduceri. Evident, prețul urcă dacă vrei să joci seara, folosirea nocturnei oferind condiții optime de joc.

 | 309 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On