Tenis Partener:  Spectacol reușit în primul turneu din 2018!

La Grand Slam Tennis Club s-a desfășurat primul turneu de amatori din acest an. Făcând parte din circuitul Tenis Partener, întrecerea a fost de categoria Gold și s-a jucat pe 4 nivele la simplu și pe 3 la dublu.

La nivelul 5, Narcis Feyer, mai tânăr, mai tehnic și mai bine poziționat în clasamentul general, a pierdut finala cu Nicolae Toma din Satu Mare după 1-1 la seturi și 10-6 în maxi-tie-break. Antologică rămâne o fază petrecută în acest meci, când ”Țucu” Feyer, supărat că nu i-a ieșit o minge, a aruncat racheta din spatele terenului până după fileu, spre banca de odihnă. Și racheta a intrat direct în sacoșa lui, în poziție aproape perfectă.

De altfel, Narcis e recunoscut pentru momentele în care își pierde cumpătul, acesta fiind principalul defect speculat de adversari. În vară, la un turneu, a fost descalificat după ce a aruncat cu racheta peste gardul din spatele terenului, fiind aproape de a lovi un jucător de pe un alt teren. Altfel, e remarcabil progresul realizat de Feyer, care a ajuns pe 8 în clasamentul de la acest nivel.

La nivelul 6, clasicul duel dintre Călin Harșian și Adrian Zăgrean n-a fost dus până la capăt. Cei doi s-au întâlnit în finală, Zăgrean a câștigat primul set, dar a acuzat crampe musculare în cel de-al doilea și a abandonat la 5-4 pentru el. Probabil, și-a consumat toate resursele în semifinala cu Alin Priscorniță, pe care l-a învins oarecum surprinzător cu 6-1 6-2, după ce a pierdut primul set cu 6-4. Oricum, chiar și așa, prin abandon, rămâne de consemnat primul turneu câștigat de Călin Harșian la nivelul 6, la a 4-a participare.

La nivelul 7, a câștigat un sătmărean, Constantin Silaghi, care l-a bătut pe Cristian Dudașu, 4-6, 6-4, 6-4. La nivelul 8, Abiel Deac arată calități excelente, cel puțin la fel de bune ca și la fotbal, de unde îl știu mai bine bistrițenii. A ieșit învingător după un parcurs ușor până în semifinale, dar și acolo a trecut lejer de Andru Chiru, 6-2, 6-2 .Î n finală, a câștigat cu Adrian Gavaller din Sighetul Marmației.

La dublu s-au impus Aurică Gogan/ Florin Morar la nivelul 5, Silviu Coza și Constantin Silachi la nivelul 6 și Iosif Boroș/ Marian Marcel (Gherla) la nivelul 8

 

 

 | 4.362 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *