Tenis de masă: „Paleta de Argint”, în plină desfășurare la Bistrița!

Timp de patru zile, de sâmbătă până marți, sala de tenis de masă Gheorghe Bozga din Bistrița va găzdui adiția 2013 a Paletei de Argint, competiție destinată copiilor cu vârsta de până la 10 ani. La competiție s-au înscris 216 sportivi și sportive care se vor întrece în probele pe echipe și simplu feminin și masculin.

În competiție s-au înscris și 11 băieți și 10 fete de la LPS Bistrița. În prima zi a competiție s-a jucat pe echipe, faza  grupelor, unde bistrițenii au participat cu trei echipe în întrecerea masculină și două echipe în întrecerea feminină. Dintre cele cinci echipe doar una de fete s-a calificat pentru turneul semifinal.

În întrecerea feminină LPS 1 Bistrița, în formula Ioana Sîngeorzan, Izabel Tomșa, Eliza Gal, Jessica Florea, a obținut primul loc în grupă și s-a calificat în turneul semifinal, după trei victorii: 4-2 cu CSS 1 Tg Mureș, 4-0 cu Victoria Botoșani, 4-0 cu CSS 2 Craiova.

LPS 2 Bistrița, în formula Lavinia Tîrșu, Andreea Mureșan, Cristina Sîngeorzan, Anda Linca și Georgiana Moldovan a pierdut cu 0-4 cu Nova Giurgiu, 1-4 cu CSM Iași, 0-4 cu CSM Zalău.

În competiția masculină toate cele trei echipe au terminat pe locul trei în grupă după ce au pierdut două jocuri și au câștigat unu. LPS 1 Bistrița, în formula Ilie Tricolici, Dorian Sîngeorzan, Raul Kuron, a pierdut cu 1-4 cu CSS Tg. Mureș, 0-4 cu CSM Arad, învingând cu 4-1 pe LPS 2 Constanța. LPS 2 Bistrița, în formula Darius Sîngeorzan, Ionuț Varvari, Cristian Bora, Luca Crișan, a pierdut 1-4 cu Spartac București, 1-4 cu CNAV Rm. Sărat, câștigând cu 4-2 cu CSS Zalău. CSM Bistrița cu Sebastian Sigartău, Rareș Suciu, Rareș Priscorniță în formație au pierdut 0-4 cu LPS 1 Constanța, 1-4 cu CSS 2 Slatina și au câștigat cu 4-0 jocul cu CSM Cluj.

Trebuie remarcat că ediția din acest an a competiției se bucură de prezența multiplului campion național, Adrian Crișan venit la sală pentru a-și  urmări nepotul, Luca Crișan.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 1.163 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *