Tenis de masă: Junioara Andreea Clapa, locul 2 la Cupa României pentru senioare!

Sala de tenis de masă Gheorghe Bozga din Bistrița găzduiește în acest weekend Cupa României la tenis de masă, individual seniori și tineret. Deși beneficiază de o participare mai redusă față de alte ediții, competiția a oferit celor prezenți la sală jocuri interesante și destule surprise.

Tenisul de masă bistrițean este reprezentat la această competiție de juniorii Andreea Clapa, Arina Sîngeorzan, Daniel Dan, Adrian Costea, Alexandru Dombrea și seniori Cristian Moldovan, Emilian Bulbuc.

Ieri s-au stabilit laureații în concursul seniorilor, unde bistrițeanca Andreea Clapa a produs surpriza în  competiția feminină, reușind să ocupe în final locul doi după finala pierdută cu 4-3, 11-9 în setul decisive, în fața senioarei Mihaela Dospina din Slatina. La seniori Arina Sângeorzan a ajuns în primii16, Daniel Dan a ajuns în primii 8, Adrian Costea și Emilian Bulbuc au ajuns în primii 16, iar Cristian Moldovan și Alexandru Dombrea n-au reușit să treacă de grupe.

Cristian Podar,antrenor:”Deși a început competiția mai slab, Andreea Clapa a jucat din ce în ce mai bine, pierzând finala la mare luptă, 3-4, într-un joc foarte echilibrat pierdut cu 9-11 în setul decisive. În întrecerea masculină speram ca Daniel Dan să ajungă măcar în semifinale. Așteptăm acum comncursul la tineret unde sperăm să avem pe podium sportive atât la feminin cât și la masculin”.

Leon buhai / sportulbistritean.ro

 | 329 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *