Tenis de masă: Daniel Dan a luat Cupa României la juniori!

Sala de tenis de masă Gheorghe Bozga din bistrița a fost timp de două zile gazda Cupei României la tenis de masă pentru juniori și cadeți, competiție la care au participat și 9 sportivi bistrițeni în competiția cadeților, respectiv 10 sportivi bistrițeni în competiția juniorilor. La cadeți au participat Marga Patricia, Ramona Manoilă, Tania Plăian, Tamaș Vigh, Darius Toma, Bogdan Sângeorzan, Andrei Flămînd, Dragoș Oprea și Alexandru Vrabie, în timp ce Tania Plăian, Maria Lumperdean, Arina Sângeorzan, Daniel Dan, Adrian Costea, Alexandru Mircea, Bogdan Mare, Bogdan Sângeorzan, Andrei Flămînd, Dragoș Oprea au jucat în competiția juniorilor.

În lipsa Andreei Clapa, accidentată, cadeții au reușit doar o calificare în sferturile de finală obținută de Andrei Flămând. În competiția juniorilor Daniel Dan, aflat la ultima competiție în calitate de junior, a reușit să câștige competiția după ce l-a învins cu 4-0 pe Cristian Pletea de la LPS Constanța, câștigătorul competiției la cadeți. Evoluții bune au avut și Arina Sângeorzan și Adrian Costea, care au pierdut în sferturile de finală a competiției.

Emilian Bulbuc, antrenor:”În competiția fetelor datorită absenței lui Andreea Clapa accidentată, nu puteam emite mari pretenții, ne-am revanșat în competiția juniorilor unde Daniel Dan a reușit să câștige trofeul pus în joc. Mă bucur că Daniel își încheie perioada junioratului cu o performanță remarcabilă care să-i dea speranțe în evoluții bune în competițiile seniorilor. Trebuie remarcată și evoluția Taniei Plăian, care a intrat pe tabloul principal la cadete și care se află într-o formă foarte bună”.

 | 365 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *