Tenis de masă: CSM Bistrița, medaliată cu bronz în superliga națională de seniori!

Sâmbătă s-a disputat în sala de tenis Gheorghe Bozga din Bistrița, returul contând pentru finala mică a Superligii Campionatului Național pe echipe la tenis de masă, seniori, dintre CSM din localitate și Universitatea Craiova. După ce în jocul de la Craiova, CSM-ul, în formula Daniel Dan, Adrian Costea, Emilian Bulbuc, antrenor Cristian Podar, a pierdut cu 5-4, punctele fiind realizate de Daniel Dan, 2 victorii, Adrian Costea, 1 victorie, Emilian Bulbuc, 1 victori, bistrițenii, în aceeași formulă, au reușit să câștige cu 5-2, adjudecându-și astfel medaliile de bronz.

Primul care a intrat la masă a fost Adrian Costea care și-a învins adversarul cu 3-0. A urmat Daniel Dan care  a câștigat meciul tot cu 3-0, ducând scorul la 2-0. Oaspeții au redus diferența la 2-1 după un joc foarte frumos pierdut de Emilian Bulbuc cu 3-1. După ce Daniel Dan a învins cu 3-1, iar Adrian Costea a pierdut 3-0 scorul a devenit 3-2 pentru bistrițeni.  A urmat la masă Emilian Bulbuc care a câștigat cu un sec 3-0, pentru ca medalia de bronz să fie asigurată de către Daniel Dan care învingând cu 3-1 , a stabilit scorul final: CSM Bistrița – Universitatea Craiova 5-2.

Cristian Podar, antrenor:”Am reușit o victorie clară și meritată. Mă bucur că am reușit să întoarcem rezultatul de la Craiova și să ne îndeplinim obiectivul propus, acela de a termina competiția pe locul trei, loc pe care îl merităm din plin”

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 601 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *