Tenis de masă, copii 8-10 ani: LPS Bistrița, bronz la naționalele pe echipe!

Echipa de fete de la LPS Bistrița a jucat în grupa finală a Campionatului Național de tenis de masă pe echipe, la categoria 8-10 ani (juniori 4) și s-a clasat a treia, cucerind bronzul competiției.

Întrecerea a avut loc la Constanța și a adunat la start cele mai bune echipe din țară. Cristina Sângeorzan, Teodora Simon, Izabela Huroi, Patricia Băldean și Vanesa Palage au bătut echipele din Buzău, Giurgiu și Târgu Mureș în grupele preliminare și apoi au trecut tot cu 3 victorii și de grupele semifinale (cu Giurgiu, Buzău, Slatina).

În grupa pentru locurile 1-4, fetele conduse de Daniel Răcilă și Marius Ilovan, au bătut Dunărea Giurgiu cu 4-1, dar au pierdut cu CSS Craiova (1-4) – cea care avea să devină campioană naționalăși cu ACS Dumbrăvița (3-4) – echipa de pe locul 2.

”A fost un campioant bun pentru noi. Putea lua titlul național cu un pic de atenție. Au fost multe răsturnări de situații. De pildă, cu Dumbrăvița am condus cu 3-1 și am pierdut cu 4-3. Oricum e un rezultat bun și le felicit pe fete”, spune antrenorul Daniel Răcilă.

 | 743 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *