Tenis de masă: Bernadette Szocs, medalie de argint cu naționala României la Campionatului European

La Schwechat, Austria se desfășoară Campionatul European de tenis de masă pentru seniori. În proba pe echipe naționala feminină cu Bernadette Szocs în componența a jucat finala împotriva naționalei Germaniei.

Germania a învins cu scorul de 3-1 naționala României, care a obținut astfel medalia de argint în proba pe echipe. Daniela Dodean a fost prima româncă intrată la masa de joc, ea aducând singurul punct pentru România după victoria cu 3-1 în fața lui Kristin Silbereisen.

A urmat la masa de joc Elizabeta Samara care a pierdut cu 2-3 în fața jucătoarei Ying Han, după ce a avut minge de meci. Bernadette Szocs a întâlnit-o în jocul 4 pe Xiaona Shan, în fața căreia a pierdut cu 2-3, după ce în setul decisiv a condus cu 9-7 , dar a pierdut setul cu 9-11.

Ultimul punct pentru Germania a fost făcut de Ying Han care a câștigat cu 3-2 partida cu Daniela Dodean. Până în finală româncele au învins în optimi cu 3-2 formația Ucrainei, un punct fiind adus de Bernadette Szocs, în sferturi au trecut cu 3-0 de Ungaria, un punct reușit de Berni, iar în semifinală au învins Rusia tot cu 3-0, Berni reușind punctul de 3-0.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro 

 | 305 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *