Tenis de masă: Arina Sângeorzan, argint la Open-ul Franței!

 

Bistrițeanca Arina Sângeorzan a ajuns în finala probei de dublu la Open-ul Franței la tenis de masă, competiție rezervată cadeților și juniorilor.

Jucătoarea lui Marian Filipaș a făcut echipă cu Adina Deaconu și a trecut  de o pereche franceză și una belgiană. În semifinalele întrecerii  româncele au câștigat cu 3-0 în fața perechii Wolf Jennie (Germania ) și Crișan Bianca (România). În finală, au întâlnit o echipă germană, Lemmer Alena și Wan Yuan, cu care au pierdut cu 3-0 (meci transmis pe canalul ITTF ), obținând în final medaliile de argint

Andreea Clapa, colega Arinei la CSM Bistrița, a făcut pereche cu Diana Lupu. Pe tabloul principal la dublu, au câștigat cu 3-2 în fața unui cuplu din Rusia și au pierdut cu o echipă din Franța.

La echipe, România A (Clapa Andreea, Lupu Diana), a jucat în grupa a 4-a de calificare, pe care a terminat-o pe locul 3, după victorii cu Franța B și cu Cehia, și înfrângere cu Rusia B.

România B ( Sângeorzan Arina Dora, Diaconu Adina) a terminat pe 2 grupa de calificare după victorii cu Belgia B și Scoția, înfrângere cu Anglia A. Pe tabloul pricipal, a învins Polonia și a pierdut cu 3-0 cu Germania A, ocupând în final locul 5 pe echipe .

Open-ul Franței s-a disputat la Metz, în Compex Sportif Saint Symphorien. Au participat sportivi din 23 de tări de pe trei continente: Algeria, Anglia, Bahrein, Belgia, Danemarca, Franța, Germania, Japonia, Liban, Lithuania, Luxemburg, Olanda, Polonia, Portugalia, Cehia, România, Rusia, Scoția, Slovacia, Suedia, Ungaria, Å¢ara Galilor și Tunisia.

sportulbistritean.ro

 

 | 423 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *