Tenis de câmp: S-au adjudecat premiile Cupei GST, turneu Gold din Circuitul Tenis Partener!

La Grand Slam Tennis Club s-a încheiat zilele trecute un turneu din circuitul pentru amatori, Tenis Partener. S-a jucat pe 5 niveluri la simplu și pe două la dublu, turneul fiind cotat la categoria Gold.

La nivelul 5, Narcis Feyer a reușit un meci bun în semifinale împotriva lui Marius Roman, cel mai bine clasat bistrițean la această categorie (9). ”Èšucu” a câștigat în maxi tie-break cu 11-9, după ce a pierdut primul set (4-6) dar l-a luat pe al doilea (6-4). Însă nu i-a mai mersîn finală, pe care a pierdut-o la fel cum a câștigat semifinala, în maxi tie-break, în fața lui Cosmin Curticăpean.

La nivelul 6, Călin Harșian a ajuns în finală la doar al treilea turneu disputat la această categorie. Și a reușit un meci bun în fața unui jucător mai experimentat, Alin Priscorniță (foto). Serviciul acestuia a fost decisiv în setul al treilea și Harșian a fost nevoit să se mulțumească pe locul 2 (4-6, 6-4, 6-2).

La nivelul 7, s-a jucat în 4 grupe de câte 3, câștigătorii jucând semifinale. Favoritul numărul 1 al turneului, Ștefan Leșan a pierdut cu Andrei Cobzaleu în grupa A, favoritul 2, Victor Vonica, a pierdut cu Patric Deac în grupa B, Paul Todoran – favorit 3 a fost învins de Andru Chiru în grupa C și Radu Comanac (favorit 4) a fost bătut de Carmen Ilea în grupa D, astfel încât nici un cap de serie nu a prins semifinalele. Andru Chiru s-a dus glonț spre trofeu, pe care l-a câștigat după 6-4, 6-1 cu Andrei Cobzaleu.

De la nivelul 8, atmosfera a început să se rarefieze. În concurs au fost doar 5 participanți, dintre care au jucat finala Abiel Deac și Marcel Marian. A câștigat Marian, care a fost și favoritul clasei, cu 5-7, 6-1, 6-0.

La nivelul 9, cei 4 jucători înscriși au jucat fiecare cu fiecare. Darius Vermeșan a avut două victorii, la fel ca și Robert Betuker, dar a avut câștig de cauză în meciul direct (7-5, 1-6, 6-1) și a intrat în posesia trofeului, pentru care s-au mai bătut Claudiu Dudașu și Maximilian Horobeț.

La dublu au câștigat , Daniel Crișan și Daniel Morariu la nivelul 6, Cristian Dudașu și Abiel Deac la nivelul 8.

 | 778 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *