Tenis de câmp: Cea mai bună veste! Un material semnat de Mircea Seleușan-Bătrânu

2018 – va fi iarăși un an norocos pentru toți iubitorii sportului alb din județul nostru, de fapt din toată Transilvania. La Cluj-Napoca se va desfășura întâlnirea de FedCup a României cu echipa Canadei ! E – ca să zic așa – „bătut în cuie” de Primăria „capitalei”Ardealului și de Federația Română de Tenis. Iată mesajul primi talaltăieri de la FRT :

 

„Meciul ROMÂNIA – CANADA,

 din primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup, se joacă la Cluj-Napoca!”

Federația Română de Tenis anunță că a fost stabilit locul de desfășurare a întâlnirii de Fed Cup by BNP Paribas dintre România și Canada, din turul 1 al Grupei Mondiale II, din 10-11 februarie 2018.

Este vorba despre Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, cea care a găzduit, până acum, alte două întâlniri ale echipei de Fed Cup a României, în 2016, cu Cehia și Germania.

"Ne bucurăm că putem să jucăm în singura sala competitivă la nivel european din România, sala de la CLUJ-NAPOCA, mai ales că am înțeles că pentru acest meci s-a mărit și numărul de locuri. Eu cred că pentru un asemenea eveniment, ținând cont de rezultatele fetelor, de faptul că o avem pe SIMONA HALEP, numărul 1 mondial, că avem CINCI JUCÄ‚TOARE între cele mai bune 100 din lume(!!!), chiar aveam nevoie de o asemenea sală și sunt mai mult ca sigur că o să fie plină. Este un meci interesant, nu va fi deloc ușor, pentru că în Fed Cup, ca și în Davis Cup, intervine factorul emoțional, ca de fiecare dată când joci pentru țara ta. În echipa Canadei este Eugenie Bouchard, o jucătoare valoroasă, care a fost în Top 10 WTA, dar care, în ultima perioadă, nu a mai avut rezultate atât de bune. În mod sigur va fi un meci foarte interesant și îi aștepăm pe suporteri alături de noi", a declarat FLORIN SEGÄ‚RCEANU, noul căpitan-nejucător al echipei de Fed Cup a României, despre această întâlnire cu Canada.

Și pentru RÄ‚ZVAN ITU, vicepreședinte al Federației Române de Tenis, aceasta este cea mai bună alegere, pentru că "Echipa de Fed Cup a României are parte de un test important și are nevoie ca suporterii să-i fie aproape, iar la Cluj-Napoca FETELE s-au simțit mereu CA ACASÄ‚, IAR PUBLICUL ȘTIE SÄ‚ LE DUCÄ‚ SPRE VICTORIE".

Sper din tot sufletul să fiu sănătos și vă asigur că o să creez pentru dumneavoastră, în paginile SPORTULUI BISTRIÈšEAN, prin relatările mele, un flux de știri live din Sala Polivalentă din Cluj, chiar mai bun decât cel din 2016. Aștept cu nerăbdare revederea de pe malurile Someșului cu fetele noastre.

HAI ROMÂNIA!

Mircea Seleușan-Bătrânu

 | 732 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *