Taximetriștii, campioni la fotbal și bunăvoință! Cupa Generozității și-a atins din nou scopul!

Opt echipe au participat la cea de-a 19-a ediție a Cupei Generozității la fotbal, competiție organizată de medicul Marius Pop, care s-a desfășurat în această seară la Baza Alex din Bistrița.

Profesorii, Justiția, ISU, Medicii, Taximetriștii, Presa, Artiștii și Poliția Locală au fost cele 8 echipe participante, care au jucat împărțite în două grupe. După disputarea meciurilor din grupe, în semifinale s-au întâlnit Profesorii cu Artiștii (0-4) și Taximetriștii cu Justiția (5-3). Finala mică a fost câștigată de Justiție, care a învins profesorii cu 4-2 ( lovituri de departajare) iar finala s-a disputat între taximetriști și artiști. 

Taximetriștii s-au impus cu scorul de 2-1, după un meci foarte strâns și au câștigat turneul. 

Scopul turneului a fost unul caritabil, astfel că s-au adunat 3450 de lei, bani din care vor fi ajutate mai multe familii nevoiașe din județ.

Clubul Lions a sprijinit acest turneu cu trofeele pentru câștigători dar și cu bani, care s-au dus către două sportive de la LPS Bistrița. Maria și Ioana Andreica sunt surori gemene, au 15 ani și sunt multiple medaliate la campionate naționale de schi fond și biatlon. Antrenate de Rodica Drăguș, ele se pregătesc pentru Festivalul Olimpic al Tineretului European 2018 și sunt olimpice la teoria antrenamentului sportiv.


 | 602 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *