Tătărușanu: „Convocări binevenite”

Portarul Ciprian Tătărușanu a afirmat că a fost binevenită această convocare. ”E prima mea convocare la prima reprezentativă și mă simt onorat. Având în vedere că îi cunoșteam pe mulți dintre jucători, n-a fost chiar atât de greu. N-am apucat să joc împotriva lui Hora, pentru că am fost înlocuit la pauză, deci nici el nu a apucat să îmi tragă la poartă”, a subliniat Tătărușanu.

Fundașul Mădălin Ciucă a menționat că este obișnuit cu atmosfera de la lotul național. ”Nu e prima oară când sunt convocat, am mai fost o dată. Nu pot decât să mă bucur că sunt în vederile selecționerului. Mă simt bine la Bistrița și sper să am parte de cât mai multe convocări. Eu și Ciprian l-am avut adversar pe colegul nostru Hora. Ciprian a fost schimbat la pauză și nu a apucat să joace împotriva lui, eu da, însă nu am avut dueluri directe. E un final de an bun, încununat de această convocare”, a spus Ciucă.

Mijlocașul Ioan Hora, care a evoluat pentru naționala de tineret, speră să fie în continuare selecționat: ”A fost un lucru special să îi am adversari pe colegii mei de la club, Tătărușanu și Ciucă, m-a ambiționat puțin. O convocare la lotul național este o bucurie pentru fiecare dintre noi. Pentru mine orice selecție este un pas înainte și sper să fiu convocat în continuare, pentru asta luptă fiecare dintre noi la echipa de club, să se remarce și să ajungă la lotul național”.

 | 228 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On