TAEKWONDO. Sportivii de la ILYO, medaliați la Naționale. Sâmbătă, CUPA ILYO la Bistrița

Luptătorii de la Clubul Sportiv ILYO Bistrița au participat sâmbătă, 29 martie, la Campionatul Național de Juniori și Campionatul Național de Seniori la Taekwondo W.T.F. Clubul Sportiv ILYO a fost reprezentat de cinci sportivi, antrenați de Marius Muti. La concursul din Sala Sporturilor Horia Demian din localitatea Cluj-Napoca au participat 240 de sportivi din țară.

Aceștia au obținut 4 medalii: trei de argint și una de bronz. Medaliile de argint au fost obținute de Bianca Nicoletta Leșan, Denisa Timea Zinveliu și Paul Sângeorzan. Medalia de bronz a fost obținută de Alexandru Marincat. "Au fost rezultate bune și le mulțumim sportivilor pentru munca depusă și tuturor celor care sunt alături de noi", spune Marius Muti, președintele CS ILYO Bistrița.

În altă ordine de idei, sâmbătă, 5 aprilie, în Sala Polivalentă din Bistrița va avea loc CUPA ILYO la Taekwondo W.T.F, concurs aflat la ediția a III-a și organizat de Clubul Sportiv ILYO. Competiția este dedicată copiilor, cadeților și juniorilor și sunt așteptați aproximativ 250 de luptători de taekwondo din întreaga țară. Concursul va începe la ora 9.00 iar intrarea este liberă. CS ILYO va participa cu 30 de sportivi.
 

Augustin Danci

 | 365 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *