Taekwondo: Patru campioni naționali sunt de la CS Ilyo Bistrița!  Clubul lui Marius Muti, de 16 ori pe podium la naționale!

Peste 500 de sportivi de la 40 de cluburi din țară au participat recent la Campionatul Național de Taekwondo WT – copii, juniori mici, cadeți, juniori și seniori, organizat la București, în Sala Polivalentă.

Clubul Sportiv ILYO Bistrița a fost reprezentat de un lot de 18 sportivi, care au obținut în total 16 medalii.

Doi dintre sportivii clubului au luptat atât la juniori cât și la seniori : Cantor Dan Alexandru și Musteață Liana Ionela.

Din cele 16 medalii obținute, 4 au fost de aur, 8 de argint și 4 de bronz.

Cantor Dan Alexandru (juniori), Bura Mihai Cristian, Tudorache Bogdan și Tudorache Mihai au devenit campioni naționali, urcând pe prima treaptă a podiumului

Medalie de argint și titlul de vicecampion național au obținut Cantor Dan Alexandru (seniori), Musteață Liana Ionela (două medalii, una la juniori și una la seniori), Riti Ana, Șolderea Selena, Sabo Ariana Mara, Cociuban Răzvan Daniel și Popan Michelle Valentino.

Cu medalie de bronz s-au ales Bindea Ana Luiza, Sas Tudor Mihai, Pintea Luca Paul și Stern Julia Victoria.

”Felicităm stafful tehnic care s-a ocupat de pregătirea sportivilor: antrenor emerit Ica Sigartău, instructorii Orban Ioan Stefan, Ioana Teodor Iacob și Zinveliu Denisa Timea.  Mulțumim părinților pentru susținere, implicare și increderea acordată si tuturor celor care au crezut și cred în continuare în noi!”, spune Marius Muti, mentorul clubului bistrițean.

foto credit: Mihai Pintea

 | 5.206 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *