Taekwondo: Medalii la Budapesta și Maribor, emoții la Bistrița! Se apropie ILYO OPEN CUP!

Sâmbătă, va avea loc, la Bistrița, cea de-a 6 ediție a întrecerii ILYO OPEN CUP la taekwondo, unde sunt așteptați peste 400 de sportivi din toată țara.

Competiția se va desfășura în Sala Polivalentă și va include 3 probe: KYEORUGI sau Lupta Competițională, POOMSAE sau forme de luptă cu adversari imaginari și proba de viteza SPEED KICK.

Evenimentul va începe la ora 9.00 și va dura până după orele 18.00. La ora 13.00 va avea loc festivitatea oficială de deschidere, la care sunt așteptate și oficialitățile locale, prilej cu care va avea loc și un mic program artistic.

La întrecere vor participa toți sportivii clubului Ilyo, mulți dintre ei medaliați în ultimele două săptămâni la competiții internaționale importante.

De pildă, la Budapest Open Taekwondo WTF,  Clubul Sportiv ILYO a fost reprezentat de 4 sportivi obținând 4 medalii: o medalie de aur prin Ionela Mustață și 3 medalii de argint prin Robert Ștefănuțiu, Dan Cantor și David Mureșan.

Apoi, la Slovenia Open de la Maribor, Ionela Musteață și-a făcut cel mai frumos cadou de ziua ei. A luat o medalie de aur la categoria juniori -49 kg, după ce a învins sportive din Croația, Polonia, Bulgaria și Serbia.

Tot acolo, Mihai Cristian Bura, legitimat tot la Ilyo Bistrița,  a luptat la categoria cadeți masculin -49 kg și a obținut o medalie de bronz. Deși a fost la prima participare la o competiție internațională a reușit să câștige primele 2 meciuri cu un sportiv din Serbia și unul din Croația, pierzând al treilea meci în fața unui luptător mult mai experimentat din Polonia.  

Așadar, sâmbătă, bistrițenii au ocazia să vadă cea mai importantă competiție de taekwondo organizată în orașul lor și una dintre celemai puternice din țară

  

 | 637 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *