Taekwondo: Liana Mustață și Denisa Zinveliu, medalii la balcaniadă!

România a avut cea mai numeroasă delegație de la Campionatele Balcanice din Bulgaria, de la Dupnitza, 107 sportivi. Printre aceștia s-au numărat și 6 bistrițeni de la CS Ilyo, conduși de antrenorul Marius Muti.

Românii au câștigat în total 5 medalii de aur, 5 de argint și 15 de bronz. Bistrițenii au fost la înălțime, trași înainte de campioana europeană Liana Mustață, care nu putea rata titlul balcanic. Sportiva numărul 1 a clubului din Bistrița a câștigat finala la 47 de kilograme, cadeți. Pe podium, cu medalie de bronz, a urcat și Denisa Zinveliu, după o evoluție foarte bună la pomsae individual junioare.

Și ceilalți sportivi legitimați la Ilyo, adică Stefanutiu Mureșan Robert, Mureșan David, Hodârnău Sonia și Hodârnău Alexandru au luptat cu ambiție și au fost cât pe ce să se întoarcă acasă cu medalii.

”Aș vrea să remarc prestația bună și a celorlalți sportivi, nu numai a celor două fete care au luat medalii. Cu toții au fost foarte aproape de podium. Mulțumim părinților pentru sprijinul acordat și sponsorilor care au făcut posibilă deplasarea sportivei Musteață Liana Ionela! Mulțumim tuturor celor care ne sunteți alături și apreciați munca noastră!”, a declarat Marius Muti. 


 | 1.231 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *