TAEKWONDO. Denisa Zinveliu, trei medalii la Campionatele Balcanice

Bistrițeanca Denis Zinveliu a participat la Campionatele Balcanice de Taekwondo, competiție care s-a desfășurat în Muntenegru. Concursul a fost dedicat cadeților, juniorilor și seniorilor. Denisa Zinveliu, sportivă legitimată la CS ILYO Bistrița și pregătită de Marius Muti a concurat la cadeți, la proba de poomsae. Bistrițeanca a obținut o medalie de argint la dublu și două medalii de bronz: una la simplu și una la triplu.

 

Acestea sunt cele mai bune performanțe pe care le-a obținut Denisa Zinveliu la concursurile internaționale. Denisa Timea Zinveliu are 16 ani și este multiplă medaliată la concursurile naționale și internaționale de Taekwondo WTF. Practică Taekwondo de 5 ani și în vara aceasta a obținut centura neagră.

 

“În continuare, sportivii clubului ILYO se pregătesc pentru concursurile care vor avea loc în această toamnă, sub egida Federației Române de Taekwondo W.T.F. Primul concurs la care vom participa este Cupa României, la sfârșitul lunii octombrie”, ne-a declarat instructorul Marius Muti.

 

CS ILYO face înscrieri pentru toate vârstele

Clubul Sportiv ILYO face înscrieri pentru toate grupele de vârstă (4-7 ani, 7-10 ani, 10-15 ani, 15-20 de ani, peste 20 de ani). "Practicarea acestui sport nu are limită de vârstă, cel mai vârstnic practicant de Taekwondo la CS Ilyo are 60 de ani și prin practică taekwondo de un an de zile. La Clubul Sportiv Ilyo, prin sportul olimpic Taekwondo, promovăm performanța dar și sănătatea. Taekwondo te ajută să scapi de stres, să îți tonifici organismul, să îți menții greutatea corporală optimă. Ne ghidăm după dictonul "mens sana in corpore sano" (minte sănătoasă în corp sănătos) și promovăm în rândul copiilor și tinerilor, disciplina, conduita morală adecvată care se reflectă prin rezultate bune la învățătură", spune instructorul Marius Muti. Detalii la telefon 0752 224 325 sau pe www.clubilyo.ro.

 

Augustin Danci

 | 248 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *