TAEKWONDO. Denisa Zinveliu, campioană la 13 ani (VIDEO)

Denisa Timea Zinveliu are 13 ani multiplă medaliată la concursurile naționale și internaționale de Taekwondo WTF.

Sportiva este elevă la Școala Generală Nr. 5 din Bistrița, este legitimată la CS Ilyo Bistrița și face taekwondo de 4 ani, fiind antrenată de Marius Muti. Este deținătoarea centurii roșii cu 2 keup.

În cei patru ani de când practică taekwondo, Denisa a reușit rezultate importante la Campionatele Naționale dar și la concursuri internaționale, făcând parte dintre cei mai tehnici sportivi ai Clubului Ilyo Bistrița. În acest an, La Campionatul Național, desfășurat în luna mai la Bistrița, Denisa a obținut medalia de bronz la lupte, medaliile de aur la cadeți-mixt, la cadeți feminin și la cadeți individual. Tot medalia de aur a obținut-o anul acesta la Cupa Tornado de la Târgu Mureș.

 

În această vară, sportivii de la CS ILYO Bistrița au un program încărcat, îmbinând utilul cu plăcutul. În aceste zile fac antrenamente la Bistrița, după care, la sfârșitul lunii iulie vor merge într-un stagiu de pregătire la Sovata iar apoi într-un stagiu de pregătire la mare, la Costinești. Instructorul Clubului Ilyo, Marius Muti, îi îndeamnă pe părinții care vor să le ofere copiilor o modalitate plăcută și eficientă de a-și petrece vacanța, să îi trimită la antrenamentele de Taekwondo.

sportulbistritean.ro

 

 

 | 343 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *