Taekwondo: CS Ilyo, 12 medalii la Cupa Tornado!

La Sântana de Mureș s-a desfășurat recent a 7-a ediție a concursului de Taekwondo WT, intitulată Cupa Tornado. Această competiție a adunat peste 230 de sportivi legitimați la 15 cluburi din țară.

Clubul Sportiv ILYO a fost reprezentat de un lot de 12 sportivi reușind să obțină tot atâtea medalii (12 medalii), dintre care 5 de aur, 6 de argint și una de bronz.

Aceste rezultate au clasat Clubul Sportiv Ilyo pe locul 2 în clasamentul general pe cluburi. Locul 1 și medalie de aur au obținut următorii sportivi:  Ana Riti, Bogdan Tudorache, Tudor Mihai Sas, Darius Alexandru Avram și Vlad Ioan Èšenghel.

Locul 2 și medalie de argint au obținut următorii sportivi: Robert Ștefănuțiu Mureșan, Raul Avram, Mihai Tudorache, Luca Paul Pintea, Patrick Mihai Marian, Răzvan Daniel Cociuban, iar medalia de bronz i-a revenit sportivei Ana Luiza Bindea de la secția Beclean.

De remarcat prestația foarte bună a sportivului Ștefănuțiu Mureșan Robert care a încheiat primele două meciuri înainte de limită prin KO, ajungând la 3 KO in ultimele 5 meciuri disputate, o performanță foarte bună ținând cont de etapa de vârstă in care se află, și anume cea de cadet.

Prestații foarte bune au avut de asemenea toți sportivii, în special cei care au obținut locul .

Conducere clubului sportiv ILYO ține să mulțumească echipei de tehnicieni ai clubului, in special doamnei profesor Ica Sigartău pentru munca depusă, cât și celorlalți instructori : Orban Ioan Ștefan, Ioana Teodor și Zinveliu Denisa.

”Următorul obiectiv național este Cupa României, competiție ce se va desfășura luna viitoare în Brașov. Mulțumesc tuturor celor care se implică in obținerea acestor performanțe: părinți, susținători, sponsori.”,spune Marius Muti, mentorul clubului Ilyo. 

Mai multe fotografii pe pagina noastră de facebook!

 | 725 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *