Taekwondo: Bistrițenii, aproape de medalii la europenele de juniori!

Patru bistrițeni legitimați la clubul Gloria 2018 au făcut parte din lotul României care a participat recent la Campionatul European pentru Juniori la Taekwondo WT de la Sarajevo.

Mihai Cristian Bura, la categoria juniori, 73 kg, a câștigat primul meci împotriva reprezentantului Ciprului, Michael Demetrios pe care l-a învins cu scorul de 45-25, apoi a pierdut în fața croatului Kovac Ante, ratând astfel șansa de a obține o medalie.

Ștefan Agrișan, junior, 68 kg,  a pierdut în fața reprezentantului Moldovei, după un scor de egalitate 15-15, în repriza suplimentara (golden Point).

Filip Mureșanu, la junior 55 kg,  a pierdut în fața reprezentantului Azerbaidjanului în ultimele secunde după ce aproape tot meciul a condus.

Ana Riti, la 49 kg, a câștigat primul meci în fața unei sportive din Portugalia, Moreira Sofia Isab și a pierdut al doilea meci în fața sportivei din Suedia, Boden Indra.

”Deși nici un sportiv nu a reușit să urce pe podium, ne dorim ca la următoarele competiții să creștem nivelul tehnico tactic al sportivilor și să urcăm pe podium. Mulțumim conducerii Consiliului Județean Bistrița Năsăud, a Clubului Sportiv Gloria 2018 Bistrița Năsăud, a Federatiei Romane de Taekwondo WT, a staff-ului tehnic care au făcut posibilă participarea la acest eveniment sportiv!”, spune Marius Muti, antrenorul coordonator la secției de taekwondo.

 | 1.762 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *