TAEKWONDO. Bistrițeanca Liana Musteață a făcut senzație la Sofia OPEN (FOTO)

În perioada 26-27 martie 2016 a avut loc în localitatea Sofia din Bulgaria cea de-a treia ediție a competiției internaționale de Taekwondo, denumită “Sofia Open”. 
 
La acestă competiție au participat peste 1200 de sportivi din 15 țări. România a fost reprezentată de un lot de 20 de sportivi, doi dintre ei aparținând clubului Ilyo din Bistrița. 
 
Sportiva Liana Ionela Musteață, desemnată sportiva anului în 2015, a făcut senzație și în acest concurs, câștigând locul 1. Trei din cele 4 meciuri le-a câștigat în prima repriză; finala durând doar aproximativ 30 de secunde.
 
Sportivul Dan Alexandru Cantor a câștigat primul meci la o diferență de 12 puncte, scor 13-1, dar în al doilea meci a fost învins de un sportiv din Bulgaria cu scorul de 11-8, sportiv ce a și câștigat locul 1 pe categoria sa. "Acest lucru a fost rezultatul faptului că sportivul Dan Alexandru Cantor, fiind în clasa a 8-a, s-a aplecat mai mult spre învățăturî, câștigând locul 1 la olimpiada județeană de matematica și clasându-se în primii și la olimpiada de română. Conducerea Clubului ILYO le mulțumeste sportivilor pentru dăruirea arătată pe suprafața de concurs", spune Marius Muti, președintele CS ILYO Bistrița.
 
 
Augustin Danci


 | 1.120 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *