TAEKWONDO. 7 medalii pentru CS ILYO la Campionatul Internațional de copii din Germania

Noi performanțe internaționale remarcabile pentru sportivii de la C.S. ILYO Bistrița. Bistrițenii s-au întors cu șapte medalii de la Campionatul Internațional de Taekwondo W.T. F din Germania.

Clubul Sportiv ILYO din Bistrița a participat cu un lot format din 5 sportivi la Campionatul internațional de Taekwondo din Siendelfiengen – Germania. Cei 5 luptători antrenați de Marius Muti au obținut 7 medalii: 3 de aur și 4 bronz.

Aurul a fost câștigat de Dan Alexandru Cantor – 2 (una la kyeorugi și una la poomsae) și de Liana Ionela Musteață (la kyeorugi). Medaliile de bronz le-au revenit sportivilor Liana Ionela Musteață (la Poomsae), Robert Ștefănuțiu Mureșan – 2 (una la kyeorugi și una la poomsae) și Răzvan Riti la kyeorugi.

Bistrițeanul Dan Alexandru Cantor a fost declarat cel mai bun sportiv al competiției, fiind singurul concurent care a câștigat două medalii de aur (una la kyeorugi și una la pomsae). Acesta a fost recompensat de către organizatori cu o cupă.

A fost a 19-a ediție a concursul desfășurat în Germania, lângă Stuttgart. La competiție au participat peste 1000 de sportivi din 17 țări. Sportivii clubului ILYO Bistrița, împreună cu sportivii clubului Evolution din București au alcătuit lotul național al României de la concurs. Pe lângă medaliile obținute de bistrițeni, luptătorii de la Evolution București au luat o medalie de aur și trei de bronz.
 
Rezultatele obținute de sportivii celor două cluburi au clasat lotul României pe locul 9 din 63 de asociații sportive și cluburi prezente la concursul internațional din Germania, la lupte. La poomsae, probă la care au participat doar sportivii de la CS ILYO Bistrița, lotul României s-a clasat pe locul 8 în clasamentul general, întocmit în funcție de medaliile obținute.
 

Augustin Danci

 | 374 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *