TAEKWONDO. 16 medalii pentru CS ILYO la Cupa României. Robert a luat aur!

 

Sportivii de la ILYO Bistrița au obținut 16 medalii la Cupa României de Taekwondo WTF, competiție desfășurată la sfârșitul săptămânii trecute la Botoșani. La concurs au participat peste 530 de sportivi de la toate cluburile din țară.
 
 
Dintre cei 25 de sportivi bistrițeni participanți, 16 s-au întors cu o medalie. Medaliile de aur au fost obținute de Robert Mureșan Ștefănuțiu, Paul Danci, Alexandru Marincat, Dănuț Folfă și Găină Ana-Maria. Cele nouă medalii de argint au fost obținute de Alexandru Dan Cantor, Răzvan Riti, Ana Riti, Ștefan Vasile Dragomir, Denisa Timeea Zinveliu, Adrian Sebastian Scurtu, Bianca Berar, Nicoletta Bianca Leșan și Alexandru Daniel Mișca. De asemenea, CS ILYO Bistrița a mai obținut două medalii de bronz, prin sportivii Diana Gabriela Fiscutean și Andrei Alexandru Miler.
 
"Nivelul competiției a fost unul foarte ridicat. Robert Ștefănuțiu Mureșan, după ce a câștigat Campionatul Național de poomsae anul trecut, anul acesta și-a confirmat valoarea, ajungând atât campion național la luptă (kyeorugi) cât și câștigător al Cupei României la două categorii de greutate diferite. Robert și-a învins toți adversarii pe care i-a întâlnit de când practică Taekwondo WTF", spune instructorul Marius Muti.
 
"Le mulțumim părinților pentru sprijinul acordat în susținerea sportivilor. Conducerea clubului se bucură văzând că pe zi ce trece CS ILYO devine o mare familie, cuvântul "ILYO", care înseamnă unitate ajungând să fie valorificat în adevăratul său înțeles", mai spune Marius Muti.
 
Robert Mureșan Ștefănuțiu este deținător al centurii albastre, clasa I, dublu campion național  și multiplu medaliat la competițiile naționale și internaționale de Taekwondo. A început să practice artele marțiale când nici nu împlinise 6 ani și, în 2 ani și jumătate, a adunat 12 medalii de aur și multe medalii de argint și de bronz.
 
 
Augustin Danci
 


 | 747 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *