Taekwondo: 11 medalii pentru Ilyo Bistrița la Cupa României!

Clubul bistrițean Ilyo a participat, în weekend, la Cupa României, competiție organizată în Sala Polivalentă din București.

Elevii antrenorului Marius Muti și ai instructorilor Ioan Orban, Ioana Iacob și Denisa Zinveliu au terminat întrecerea pe locul 2 pe cluburi la categoria copii și pe 6 în clasamentul general al competiției.

În prima zi, Ana Riti, Ariana Sabo, Bogdan Tudorache, Mihai Tudorache și Mihai Tudor Sas au câștigat medalii de aur, iar Ștefan Agrișan și Ana Luiza Bindea au cucerit medalii de bronz.

În ziua a doua, au intrat în luptă liderii clubului bistrițean Ionela Mustață și Robert Mureșan, care au câștigat fără probleme toate meciurile de la categoriile lor și au urcat pe prima treaptă a podiumului. De asemenea, Mihai Bura și David Mureșan au avut evoluții foarte bune, câștigând medalii de argint, respectiv, bronz.

Bistrițenii au luat și două premii speciale prin Robert Ștefănuțiu Mureșan – cel mai bun cadet al competiției și Mihai Tudorache – cel mai bun copil al întrecerii. 

 | 780 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *