Tadici după înfrângerea în fața Gloriei: „Și-au bătut joc de munca fetelor! Rezultat rușions pentru Bistrița!”

La capătul partidei dintre Gloria și Zalău, anternorii celor două echipe și-au exprimat părerea cu privire la rezultatul final și desfășurarea meciului. Antrenorul Pașca a ținut să scoată în evidență absențele de lot cu care se confruntă echipa sa, în vreme ce Tadici a pus înfrângerea suferită pe seama arbitrajului.

Horațiu Pașca

“Vreau să felicit echipa din Zalău pentru luptă și dăruire. Știam că e o echipă tânără, o echipă extrem de ambițioasă care își dorește foarte multe și va avea un cuvânt greu de spus în ierarhia finală a clasamentului. Noi nu suntem în cea mai bună formă a noastră, am și trecut printr-o perioadă nefastă din punct de vedere al accidentărilor, pentru că noi, în ultima săptămână, cel puțin înaintea meciului cu Craiova și a acestui meci, am pierdut-o pe Seyna (ref la Seynabou Mbengue Rodríguez). Ne-am pregătit toată vara cu doi interi dreapta de mână stângă, doi interi buni, din păcate accidentați amândoi la această oră. A trebuit să schimbăm o întreagă filozofie de joc. De exemplu, Niombla nu s-a antrenat deloc până ieri, a avut o problemă la spate iar Bazaliu joacă cu două entorse. Suntem destul de puțini în linia de nouă metri și știam că ne va fi greu, foarte greu. Sper eu că, din punct de vedere psihologic, victoria asta de la Zalău, foarte, foarte muncită, pe un teren extrem de greu, să ne aducă plusul de liniște și ambiție de care avem nevoie.”

Întrebat de extremele echipei (toate apte de joc) și dacă Gloria va mai oferi naționalei României două extreme, Pașca a răspuns:

Da, toate sunt apte. Din păcate ratăm destul de mult din poziția aceea deși ne creem situații, însă sportivii în general trec și prin perioade nefaste. Sper eu că odată cu victoria aceasta să se fi terminat și pentru noi, să avem parte de acel moment de descătușare pe care ni-l dorim cu toții 

Gheorghe Tadici:

Un meci în care munca depusă vreme de 54 de minute a fost în zadar datorită unor intervenții colaterale. Cred că în ultimele 6 minute au fost cel puțin 5 greșeli flagrante de arbitraj. Domnul Molodvan ne-a făcut să credem că jucăm în deplasare, 8 contra 7. Cel puțin 6 goluri ne-a băgat în poartă pe niște infracțiuni. Este o rușine cum poți să îți bați joc de o echipă tânără, cu sprijin pentru niște jucătoare (ref. la jucătoarele Gloriei), 1 sau 2 dintre ele având salarii cât 18 jucătoare de la Zalău.

Un rezultat rușinos din punctul meu de vedere. Să le fie de bine! Așa pot aduce selecționata mondială dacă, pe lângă investiția pe care o fac, mai au nevoie și de sprijin colateral din afară. E rușinos în orice caz și pentru handbal e un mare minus.

Nu am căzut! Ultima eliminare a fost după pași, spre exemplu. Au știut când trebuie să o dea (ref. la arbitrii), era un gol diferență și trebuiau să securizeze rezultatul. Nu a fost eliminare! Orice atingere la noi a fost eliminare, au știut pe cine să scoată, pe Emilia Lazic, ca să nu mai aibă probleme, iar după aceea ei se miră de ce sunt delegați la atât de puține meciuri. Eu cel puțin mi-am felicitat echipa. Sigur, ele nu sunt metronom, mai și greșesc, am greșit în 6 cu 4, a greșit Stamina la 7 metri în moment decisiv, dar când joci cu 8 oameni cu tricou alb de partea cealaltă e greu să câștigi cu o echipă de junioare, de tineret. Repet, și-au bătut joc de muncă fetelor. Muncă în zadar 54 de minute. Rezultat rușinos pentru Bistrița! “

Tiberiu Titieni

 | 956 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

4 Comments

 1. La mizerii se pricepe Pașca și Cosma ! Costurile cît au fost trișorilor cu fluier …! Adevărat RUȘINE pt Pașca și arbitri !

  Post a Reply
 2. Foarte slaba Gloria. Victorie norocoasa si nemeritata. La ce conditii sunt la Bistrita incepand cu infrastructura si terminand cu salarizarea, ar trebui toti sa se lase incepand de la conducatori impreuna cu unele jucatoare care fenteaza sportul pe bani multi, consider ca multe s-au plafonat dpdv sportiv. NU poti pune jocul slab pe 2-3 accidentate cand tu ai o multime de jucatoare de top. La ce lot are zalaul, bistrita trebuia sa defileze.

  Post a Reply
 3. As vrea sa vad daca conducerea Gloriei va aplica aceeiasi regula ca si anul trecut. Daca va aduceti aminte antrenorul de atunci a fost demis si inlocuit cu dl pasca, pt ca jocul gloriei nu mergea bine. Asa au spus atunci conducerea. Sa vedem acum raspunsul conducerii!!!

  Post a Reply
 4. Din pacate pasca este antrenorul care nu isi asuma jocul prost al gloriei. Da vina pe accidentari,etc. Da intreb: pe teren au intrat doar 3 jucatoare ? Un antrenor capabil cu rezervele ce le are gloria ar fi de loc fruntas. E penibil ce face acest antrenor. Se crede ca este cel mai bun antrenor da altii sunt de vina ca jocul echipei este unul de liga a 2 a. Altii sunt de vina de ce Gloria nu are conditii de antrenament ,altii sunt de vina ca la meciul de acasa din tribuna s a strigat demisia. Dl Linca te rugam sa scri un articol rasunator despre ce mare anttenor este dl pasca.

  Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *