Suporterii Gloriei își fac asociație

Suporterii Gloriei Bistrița, denumiți ”Vampirii albaștri”, vor să se organizeze într-o asociație non-profit. Câțiva dintre membrii fondatori au început deja să coopteze fani în rândurile asociației.

O amplă acțiune în acest sens va avea loc săptămâna acesta, inițiatori fiind Cătălin Păcurar și Florin Barna.

„Cei care doresc să fie membri ai Asociației Suporterilor CF Gloria 1922 Bistrița sunt așteptați joi, 19 februarie, la ora 18.00, în fața Sălii Polivalente din Bistrița. Trebuie să dețină o copie după buletin și o poză tip buletin pentru a se anexa la cererea completată anterior. Cei care nu dețin această cerere o pot completa la fața locului. Mai multe detalii se pot obține la numerele de telefon 0745500917 și 0747235867” a declarat Cătălin Păcurar.

Asociația Suporterilor Gloriei va avea în statut mai multe obiective. Printre acestea se numără realizarea primei galerii oficiale a suporterilor echipei Gloria Bistrița, întâlniri între conducerea clubului, jucători, antrenori și suporteri. De asemenea, prin intermediul asociației se urmărește organizarea și finanțarea deplasărilor suporterilor, înființarea și dezvoltarea unei baze de date audio video privind istoria, tradiția, activitatea clubului, echipei și a suporterilor Gloriei Bistrița.

 | 239 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On