Suporterii Gloriei au luat țeapă. De două ori

Suporterii Gloriei au luat țeapă. De două ori

Începutul de campionat a fost unul amar pentru suporterii Gloriei. În primul rând pentru că majoritatea dintre ei nu au putut urmări partida dintre Gloria și Rapid, transmisă pe GSPtv, canal recepționat doar prin Digi Tv și RDS. Vânzarea drepturilor de televizare a fost probabil o afacere pentru federație, pentru trustul media care le-a cumpărat și pentru echipele care au încasat banii. Suporterii, cei pentru care se joacă fotbalul, au ieșit în pierdere, adică au luat țeapă. Astfel că suporterii Gloriei s-au reorientat. Fie s-au adunat mai mulți în fața unui televizor unde se vedea meciul, fie au urmărit desfășurarea lui live pe internet, fie au optat pur și simplu pentru altceva, alegând de exemplu amicalul Steaua-Roma.

Nici o problemă însă, că n-au pierdut nimic, în afară de jocul încântător al Rapidului, că de jucătorii Gloriei nici noi și nici comentatorii meciului n-am prea avut de zis cine știe ce. O apărare buimăcită de entuziasmul gazdelor și niște jucători care se invitau unul pe altul la greșeli, la care, dacă adăugăm lipsa de inspirație la mijlocul terenului și în atac, obținem o caracterizare indulgentă a jocului Gloriei. Pe scurt, echipa lui Sabău, dacă-l omitem pe Ciprian Petre, singurul care a arătat a jucător de fotbal, s-a cam făcut de râs în prima etapă. Noile achiziții ale Gloriei s-au dovedit a fi, în meciul cu Rapid, mult sub nivelul fotbalistic al Ligii I. Așa că și cei care au ținut cu tot dinadinsul să vadă noua echipă a lui Sabău au luat o la fel de mare țeapă.

Ar fi hazardat să spunem că Gloria nu are echipă după doar o singură partidă, și aceea cu Rapidul. Cert e că, în momentul de față, jucătorii Gloriei arată extrem de dezorientați în teren. Cam la fel de dezorientați și buimăciți ca microbiștii bistrițeni, care nu știu dacă UPC va introduce sau nu GSP Tv în grila de programe.

 | 319 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On