Super spectacol al boxerilor de la CSM

Cupa Bistriței la box s-a desfășurat cu tribunele aproape pline, ceea ce dove-dește că boxul rămâne un
sport iubit de bistriteni. Spor-tivii de la CSM Bistrița și-au confirmat valoarea și au câștigat toate meciurile în care au lupat, adjudecându-și 12 me-dalii de aur.

La această competiție au participat pugiliști, fete și băieți, de la cluburile CSM Suceava, CSM Cluj-Napoca, LPS Baia-Mare, Progym Gheorgheni, CS Zărnești, CSM Botoșani, Luceafărul Dej, Voința Cluj, Ring Târgu Mureș și CSM Bistrița. În cadrul galei au avut loc 27 de meciuri la diferite categorii de greutate și vârstă.

Atmosfera a fost incendiară și fiecare meci a fost aplaudat frenetic de sutele de spectatori prezenti în tribune. Medaliile de aur la juniori au fost obținute de Rareș Căilean (69 kg), Bogdan Ionuț (60 kg), Bălan Petrică (60 kg). La fete au boxat Paula Chirilă (54 kg), Iulia Câmpean (46 kg) și Roxana Feldrihan (48 kg), sportivele adjudecân-
du-și victoria la toate aceste meciuri.

La clasa tineret au adus victoria pentru CSM Bistrița: Marius Horvath (57 kg), Marian Avram (64 kg), Florin Peter (64 kg), Florin
Șpaimoc (69 kg), Alin Spătaru (69 kg), Darius Ciui (75 kg) și Alin Balmoș (81 kg). Darius Macrai a obținut medalia de argint la categoria 81 de kg, fiind învins de Alin Balmoș mult mai experimentatul său adversar. Practic, meciul acestei categorii a fost disputat între doi sportivi legitimati la CSM Bistrița.

Cristian Ciurean „Lipici” a boxat în ultimul meci al serii și a câștigat fără pro-bleme după o evoluție spectaculoasă în fața suporterilor care-i aclamau numele. Majoretele Liceului cu Program Sportiv au întreținut atmosfera acestei gale, aflată la a doua ediție.

 | 249 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On